Prapemekatan spesies tak organik arsenik dan antimoni dalam air sungai bagi penentu kuantitatif dengan analisis pengaktifan neutron [microfilm] - Nik Ahmad Nizam Nik Malek; Fakulti Sains (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Kimia Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004