Sistem kontrak reka dan bina : analisa implikasi arahan perubahan kerja ke atas kos dan masa [microfilm] - Asmawan Mohd. Sarman (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Thesis (Sarjana Sains (Pengurusan Pembinaan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004