Kejuruteraan semula sistem pelangganan majalah : pertukaran rekabentuk berstruktur (SSAD) kepada rekabentuk berorientasikan objek (UML) [microfilm] - Aziawati Hamzah (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Thesis (Sarjana Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003