An autonomous human-like biped robot [microform] - Mohd. Hafiz Daman Huri (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Mekatronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006