Pembangunan perisian sistem perlindungan arus lebih dan jarak [microform] - Raadin Herman Radin Hamdi (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Kuasa)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006