Analisis penentududukan GPS-RTK menggunakan kaedah Virtual Reference Station (VRS) / [microfilm] - Mohd. Hafiz Juiani; Fakulti Kejuruteraan dan Sains Geoinformasi (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Geomatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007