Peranan perunding dalam proses pembangunan harta tanah [microfilm] (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Thesis (Sarjana Sains (Pentadbiran dan Pembangunan Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006