Sejarah perundingan Islam di Malaysia : ceramah bina sahsiah pada 30hb September 1993 / [kasetvideo] - 251708 Idris Osman; Universiti Teknologi Malaysia. Pusat Perkhidmatan Kemasyarakatan (Sekudai : Pusat Perkhidmatan Masyarakat UTM, 1993)
35