Siri perkembangan undang-undang di Malaysia (Kuala Lumpur, MY : Dewan Bahasa dan Pustaka, 2007)
v. 1. Perlembagaan dan pentadbiran, isu kritikal / by Salleh Buang -- v. 2. Sumber undang-undang Malaysia, artikel terpilih / by Farid Sufian Shuaib -- v. 3. Pentadbiran keadilan, artikel terpilih / by Farid Sufian Shuaib -- v. 4. Trend semasa / by Salleh Buand -- v. 5. Undang-undang syarikat / by Aishah Bidin, Rusniah Ahmad, Azimon Abdul Aziz -- v. 6. Undang-undang komersial dan pengguna / by Sakina Shaik Ahmad Yusoff -- v. 7. Undang-undang pekerjaan / by Kamal Halili Hassan, Nik Ahmad Kamal Nik Mahmod, Mumtaj Hassan -- v. 8. Undang-undang alam sekitar / by Mohd Bakri Ishak, Azmi Sharom -- v. 9. Undang-undang keluarga (sivil) / by Shamsuddin Suhor, Noor Aziah Mohd Awal -- v. 10. Undang-undang multimedia / by Ahmad Shamsul Abd. Aziz, Khadijah Mohamed, Mazita Mohamed -- v. 11. Undang-undang perdagangan antarabangsa / by Hairuddin Megat Latif -- v. 12. Pentadbiran undang-undang Islam di Malaysia / by Mahamad Arifin -- v. 13. Undang-undang Islam, jenayah, keterangan dan prosedur / by Nasimah Hussin -- v. 14. Undang-undang keluarga (Islam) / by Najibah Mohd Zin.