Perhitungan waktu sembahyang dengan kaedah penentuan zawal - 224771 Md. Said @ Mohd. Zaid Abdullah (Sekudai : UTM, 1989)
Kertas Tajuk Khas (Sarjana Muda Tukur Tanah) - Universiti Teknologi Malaysia, 1989