Crowd simulation modeling using XNA API - 513053 Luqman Al-Hakim Zainal Abidin; Abdullah Bade; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008