Tahap kecekapan penggunaan ruang : kes kajian FKSG, UTM - Eniza Zainal Abidin, 1984- 338556 (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2008)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pengurusan Harta Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008