Cadangan merekabentuk sebuah pusat pendidikan prasekolah di Johor Bahru : interactive and explorative Montessori Kindergarten - 176743 Cheow, Wai Yee (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Project Paper (Sarjana Muda Senibina) -Universiti Teknologi Malaysia, 2007