Kepentingan produktiviti dan cara-cara yang berkesan untuk mempertingkatkan produktiviti bagi Syarikat Sri Bina Kejuruteraan Letrik - 343770 Jong, Chay Siah (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Project Paper (Sarjana Muda Sain (Pembinaan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007