Simulasi tumpahan minyak; Antaramuka pengkalan data dengan SmartCard; Kaedah automasi untuk menilai keberkesanan terhadap keselamatan komputer; Sistem tempahan tiket bas dalam talian; Pakej perbendaharaan Bahasa Inggeris untuk pra tadika [mikrofilem] - Azideen Ahmad; Ibrahim Zainal; Mohd. Faidzal Jantan, 1970-; Mohd. Hazali Mohamed Halip; Nazri Sharit; Zakaria Mohd. Zin (Kuala Lumpur; UTM, 1993)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 1993