Keperluan perumahan bagi kakitangan Universiti Teknologi MARA (UiTM) kes kajian : UiTM Dungun, Terengganu - 354953 Nor Anisah Jusoh (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2008)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pengurusan Harta Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008