Kajian penggunaan sistem pengurusan penyelenggaraan berkomputer (computer aided facilities management-CAFM) dalam kerja-kerja penyelenggaraan bangunan - 356352 Fathulmubin Sajadi (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Project Paper (Sarjana Muda Ukur Bahan) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007