Al-quran interaktif (Iqra') - Faizal Bahari, 1988-; Safie Mat Yatim, supervisor; Sulaiman Kadikon, supervisor; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2008)
Thesis (Sarjana Sains (Keusahawanan Teknologi Maklumat)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008