Rekabentuk perisian suatu sistem kawalan lampu isyarat menggunakan PLC sebagai unit pengawal [mikrofilem] - 351850 Rozdzilah Shamsudin (Kuala Lumpur : UTM, 1990)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Elektrik) - Universiti Teknologi Malaysia, 1990