Kajian ke atas masalah-masalah kehilangan dan kerosakan bahan binaan ditapak bina - Sa'edah Hassan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Project Paper (Sarjana Muda Ukur Bahan) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007