Bengkel kearah Kanun Tanah Negara dan Akta Hakmilik Strata Yang Progresif = Workshop Towards a Progressive National Land Code and Strata Titles Act (28hb Okt. 1985) - Malaysia. Kementerian Sumber Asli dan Alam Sekitar. Jabatan Ukur dan Pemetaan; Institution of Surveyors Malaysia (Kuala Lumpur : Jabatan Ukur dan Pemetaan dan Institution of Surveyors, Malaysia, 1985)
28