Rancangan Tempatan Hiliran - Padang Midin 1999-2010 : peta cadangan guna tanah blok perancangan dan keseluruhan [map] - Malaysia. Kementerian Perumahan dan Kerajaan Tempatan Jabatan Perancangan Bandar dan Desa; Terengganu. Jabatan Perancangan Bandar dan Desa; Majlis Perbandaran Kuala Terengganu (Kuala Lumpur : Kementerian Perumahan dan Kerajaan Tempatan, 2001)
PSZJBL