Struktur penahan tanah di Malaysia : jenis-jenis dan kaedah rekabentuk; Kesan kegunaan bahan benam dalam tanah; Penstabilan tanah menggunakan bahan tambah tempatan; Rekabentuk saluran terbuka padang kawad Palapes UTM; Penstabilan tanah dengan menggunakan bahan tambah tempatan / [mikrofilem] - Chan, Yew Fah; Gan, Hock Hian; Ng, Soon Poh; Razali Ahmad; Sugu Maran Kailasan (Sekudai : UTM, 1994)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1994