Aplikasi sistem penentududukan sejagat dalam sains sukan : penjajaran trek balapan mengikut piawaian antarabangsa - 381063 Siti Shapura Mohamad Mokhtar (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Geomatik) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008