Tahap kepuasan pengguna terhadap perkhidmatan pengurusan penyelenggaraan di PBT - 393241 Nordiyana Che Daud (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2008)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pengurusan Harta Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008