Kesan pembinaan jalanraya terhadap isipadu trafik dan kualiti udara (Persimpangan bertingkat Perling) - 380667 Nor Iza Iffazun Mohamed Ibrahim; Mohd. Badruddin Mohd. Yusof; Fakulti Kejuruteraan Awam (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Alam Sekitar)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008