Sistem pemasaran produk halal - Nor Liana Mohd. Noor, 1983-; Safie Mat Yatim, supervisor; Md. Mohar Muhammad, supervisor; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2008)
Thesis (Sarjana Sains (Keusahawanan Teknologi Maklumat)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008