Perbandingan ketepatan penyegitigaan udara menggunakan perisian Digital Video Plotter (DVP) dan Erdas Imagine - 388507 Haryati Mohd. Rawi (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Geomatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008