Aplikasi sistem maklumat geografi dalam pengurusan perabot jalan di UTM - 384280 Chan, Cheah Fei; Mohd. Zulkifli Mohd. Yunus 484131; Fakulti Kejuruteraan Awam 8022 (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Ukur)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008