Kajian awal kekuatan kepingan konkrit nipis bertetulang gelungan kayu; Aspek-aspek teknikal dalam pembinaan bangunan tinggi konkrit tuang disitu; Penggunaan tetiang kapur-gipsum sebagai asas kepada struktur ringan; Lengkung tegasan - terikan mampatan untuk beberapa kayu kayan Malaysia; Rekabentuk rasuk kekota / [mikrofilem] - Ahmad Ruhaizi Abdul Hamid; Kuo, Song Tuck; Lang, Lei Wuo; Md. Azmi Abdullah; Yap, Kah Kian (Sekudai : UTM, 1993)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1993