Kajian penggunaan cerucuk terjara di sekitar Kuala Lumpur; Kajian keberkesanan teknik gunite dalam pembaikan rasuk konkrit; Penggunaan cerucuk konkrit prategasan diputar sebagai asas struktur kejuruteraan awam; Kajian penggunaan cerucuk terjara di sekitar Kuala Lumpur; Analisis dan rekabentuk rangkaian kabel prategasan "anticlastic" / [mikrofilem] - Lim, Yoke Peng; Muhammad Johan Jamaan; Poh, Teoh Yaw; Teh, Saw Pin; Teo, Chiaw Chiaw (Sekudai : UTM, 1993)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1993