Study the effectiveness of surface dressing parameters at Jalan Parit Yaani, Sri Bengkal, Batu Pahat, Johor - 390555 Nor Haliza Ali; Haryati Yaacob; Fakulti Kejuruteraan Awam (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Jalanraya dan Pengangkutan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008