Analisis dan rekabentuk papak circular dan ring konkrit bertetulang - 391767 Muna Zakiah Salleh; Azhar Ahmad, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Struktur dan Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008