Masalah penagihan dadah di Malaysia : ceramah bina sahsiah pada 15hb April 1994 / [kasetvideo] - 9296 PEMADAM; Universiti Teknologi Malaysia. Pusat Perkhidmatan Kemasyarakatan (Sekudai : Pusat Perkhidmatan Masyarakat UTM, 1993)
33