Cadangan membekal dan menghantar set telefon untuk Kampus Universiti Teknologi Malaysia ; The Inspection, servicing, preventive and breakdown maintenance of air-conditioning services in UTM, Sekudai, Johor di antara Syarikat Azmir dan Universiti Teknologi Malaysia ; Membina dan menyiapkan siarkaki di Jalan masuk Universiti Teknologi Malaysia, Sekudai, Johor ; Penyelenggaraan rumput dan pembersihan kawasan di Pusat Latihan Staf Politeknik, Batu Pahat, Johor ; Perkhidmatan penyelenggaraan rumput dan pembersihan kawasan di Kampus UTM, Sekudai, Johor : dokumen kontrak [mikrofilem] - Universiti Teknologi Malaysia; Pusat Latihan Staf Politeknik; Perniagaan dan Pembinaan Esa; Syarikat Azmir; Sapura Holding Sdn. Bhd. (Sekudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1994)
PSZJBL