Asas-asas moral seni bina dalam pemikiran identiti seni bina Malaysia : pelajaran daripada pemikiran seni bina modenisme awalan di Eropah dan Amerika Syarikat era 1880an-1920an - Rosdan Abdul Manan, 1972-; Mohd. Tajuddin Mohd. Rasdi; Syed Ahmad Iskandar Syed Ariffin, supervisor; Fakulti Alam Bina (2007)
Thesis (Sarjana Senibina) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007