Kajian kaedah berangka untuk masalah Stokes; Kajian skantling untuk kapal kecil menggunakan peraturan Persatuan Pengkelasan; Design of an expert system for aircraft maintenance; Design of an expert system for aircraft maintenance; Rekabentuk propeller (computer-aided design); Peranan Majlis Kerajaan Tempatan, kes kajian : Majlis Perbandaran Pulau Pinang; Proses kemajuan perumahan (di Wilayah Persekutuan); Satu kajian mengenai pembangunan dan gunaan tanah di negeri Perak ; kawasan kajian : kawasan projek pembangunan seberang Perak [mikrofilem] - Nordin Ramli; Roslin Ramli; Bekti Lelana Jitno Widodo; Jamari A. Ghafar; Ek, Sing Nguong; Mohd. Shafiee Surip; Faaizah Mohd. Saad; Zainon Abu Bakar; Sutarwin Marto (Kuala Lumpur : UTM;, 1988)
Tesis (Sarjana Muda Kejuruteraan Jentera) - Universiti Teknologi Malaysia, 1988