Pendekatan mekanistik di dalam penilaian turapan jalan; Membina geraf rekabentuk mengikut BS8110 untuk gred ahan yang sesuai di Malaysia; Kajian makmal ke atas keratan rencam T-kembar konkrit-kayu; Menggunakan tanah gambut bagi merawat bahan buangan industri; Sifat-sifat fizikal, kekuatan dan kemampatan tanah-tanah di Malaysia Barat; Kelakuan-kelakuan tambak di atas asas lembut;Teori pengukuhan dinamik dan penggunaannya sebagai teknik perelokan tanah; Penggunaan membrane dalam geoteknik penggunaan dalam Malaysia [mikrofilem] - Siew, Tee Wang; Su, Howe Heong; Sulaiman Mohamad Taib; Sunidha, Appukuttan; Tan, Bee Lee; Tan, Geok Suan; Tan, Hock Siong; Teong, Ah Kuan (Kuala Lumpur : UTM, 1987)
Tesis (Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 1987