Rekabentuk alat membantu pelarasan tenangan bagi rifel M16 A1 dan Aug Steyr / [microfilm] (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1996)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal) - Universiti Teknologi Malaysia, 1996