Penggunaan simulasi dalam meningkatkan kuantiti pengeluaran ... [et al.] / [microfilm] - 346525 Nor Hafizah Abu Hassan Ashaari (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001