Kaedah pengurangan emisi dari pembakaran lapisan terbendalir menggunakan udara tambahan ... [et al.] / [microfilm] - 361450 Sharifuddin Rapin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002