Mengkaji, menganalisis dan merekabentuk litar pengatur AT ke AT jenis penukar buck bersalun dengan pensuisan voltan sifar [microfilm] - Muhamad Zambri Atan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Elektrik (Mekatronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002