Satu tinjauan mengenai kesediaan pelajar 2 SPA/E/J/H terhadap kerja amali bengkel di Fakulti Pendidikan Universiti Teknologi Malaysia [microfilm] - Lew, Mee Nam (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kejuruteraan Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000