Amalan etika perguruan di kalangan guru sekolah menengah Daerah Kuala Terengganu [microfilm] - Rosli Mamat (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kejuruteraan Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000