Pembentukan pengkalan data parameter kemasinan air bagi estuari Sungai Pulai, Johor [microfilm] - Eddi Zaimee Romli (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001