Sikap guru terhadap penggunaan komputer dalam pengajaran dan pembelajaran di sekolah-sekolah kebangsaan zon Majidi, Johor Bahru [microfilm] - Mazlan Hamzah (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000