Penilaian diri, pelajar kejuruteraan awam, terhadap ciri-ciri seorang jurutera menurut keperluan Institusi Jurutera Malaysia (IEM) [microfilm] - Ismail Thamby Chik (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kejuruteraan Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000