Penggunaan aplikasi sistem maklumat geografi (GIS) di dalam perancangan perletakan kemudahan rekreasi [microfilm] - 251747 Khairul Faizi Khalid (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Project Paper (Sarjana Muda Perancangan Bandar dan Wilayah) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000