Laporan kajian topikal pembentukan pengenalan dan identiti bandar warisan (Kajian kes bandar George Town) [microfilm] - Ahmad Bazlin Mohamed (Skudai : Universiti Teknologi malaysia, 2001)
Project Paper (Sarjana Muda Senibina) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001