Rekabentuk galang plat menurut BS 5950, AICSC dan EC 3 menggunakan visual basic [microfilm] - Chan, Song Kee (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000